MENU

Kişisel Bilgilerin Korunması

Kişisel Bilgilerin Korunması
  1.IDEA Müşteri Aydınlatma Metni   2.IDEA Ziyaretçi Aydınlatma Metni
  Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla IDEA Makina İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hazırlanmıştır.    Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla IDEA Makina İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hazırlanmıştır
       
 

3.IDEA İletişim Formu Aydınlatma Metni

 

4.IDEA Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması 

  Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla IDEA Makina İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hazırlanmıştır.   Kişisel verilerin korunması, IDEA Makine İmalat San. Ve Tic. Ltd. Şti.’nin( “Şirket”) en önemli öncelikleri arasında olup, bu hususta yürürlükte bulunan tüm mevzuata uygun davranmak için azami gayret gösterilmektedir. 
       
 

5.IDEA Çerez Politikası

 

6.IDEA Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası

  IDEA Makine İmalat San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan kişilerin gizliliğini korumak için çalışıyoruz.   Kişisel verilerin korunması, IDEA Makine İmalat San. Ve Tic. Ltd. Şti.   ( “Şirket ”) en önemli öncelikleri arasında olup, bu hususta yürürlükte bulunan tüm mevzuata uygun davranmak için azami gayret gösterilmektedir.
       
 

7.IDEA Kamera Aydınlatma Metni

 

8.IDEA KVKK Başvuru Formu

  Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla IDEA    Makina İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hazırlanmıştır.   6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda (“KVK Kanunu”) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine (“Bundan sonra “Başvuru Sahibi” olarak anılacaktır), KVK Kanunu’un 11’inci maddesinde kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin birtakım taleplerde bulunma hakkı tanınmıştır.
       
 

9.IDEA Çağrı Merkezi Aydınlatma Metni

 

10.IDEA Web Site E-Bülten Aydınlatma Metni

  Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla IDEA Makina İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hazırlanmıştır.    Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla IDEA Makina İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hazırlanmıştır.  
       

 

oi creative